2ASSISTU Assistant

Logo 2assistU rose

Voor Assistants

Droom jij van een Assistant functie waarin jij op projectbasis klanten kan ontzorgen, je netwerk kan uitbreiden en je optimaal kan blijven ontwikkelen?  

Dan is de functie als 2ASSISTU Assistant de perfecte rol voor jou! Als 2ASSISTU Assistant werk jij op detacheringsbasis, leer je veel verschillende organisaties kennen en kun je er via deze weg achter komen hoe jij je loopbaan verder wilt ontwikkelen. Denk hierbij aan tijdelijke rollen als Officemanager, Executive Assistant of Personal Assistant. Dit kan zijn in verband met een zwangerschapverlof, ziekte of ter overbrugging tot er een vaste Assistant gevonden is.

Je bent altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, houdt van verandering en zorgt er op elke werkplek voor dat iedereen ontzorgd is en zijn of haar werk optimaal kan uitvoeren. Verder ben je ondernemend, flexibel, proactief en een echte teamplayer. Als onderdeel van 2ASSISTU ben je daarnaast ook het visitekaartje van 2ASSISTU en weet jij elke opdracht succesvol af te ronden.

Heb jij al enige ervaring als Assistant en is deze functie als 2ASSISTU Assistant op jouw lijf geschreven? Dan nodigen wij je graag uit op ons kantoor in Amsterdam voor een persoonlijke kennismaking.  

Avatar Jazz

Jazz de Koene

2AU Assistant

Jazz@2assistu.nl

meet
the
assistants

Logo 2ASSISTU wit
Nigelie avatar

Nigelie Leijgraaff

2AU Assistant

Nigelie@2assistu.nl

Elvita Vermeulen

2AU Assistant

elvita@2assistu.nl

Do we need ?

Waarom bij 2AU aan de slag?

Community

Je bent onderdeel van onze hechte 2ASSISTU Assistant Community. Deze community wordt steeds groter en groter.

Zekerheid

Via ons krijg je een vast maandsalaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zorgen wij voor een continue stroom aan leuke en passende opdrachten voor jou. Jij hoeft dus zelf niet op zoek naar nieuwe opdrachten. 

Dynamisch

Doordat de opdrachten en vraagstukken van de klant tijdelijk zijn, is je werk erg afwisselend. Geen dag is hetzelfde!

Netwerken

Je leert tijdens de opdrachten en via 2ASSISTU veel nieuwe mensen en organisaties kennen. Hierdoor bouw je een sterk netwerk op en kom je er steeds meer achter wat écht bij jou past.

Persoonlijke ontwikkeling

Wij organiseren iedere laatste dinsdag van de maand een training bij ons op kantoor of op een externe locatie. Elke training heeft een eigen thema en wordt gegeven door diverse interessante sprekers. Op deze manier kan jij je constant blijven ontwikkelen. Uiteraard sluiten wij daarna altijd af met een gezellige borrel zodat jullie elkaar steeds beter leren kennen en ervaringen kunnen uitwisselen. 

Wat bieden wij jou?

– Diverse toonaangevende opdrachtgevers
– Een competitief salaris 
– Classpass abonnement 
– 
Roze customized Cowboy
– Zekerheid
– 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur
– Telefoonkostenvergoeding
– Training en ontwikkelingsprogramma
– Onderdeel van onze Community
– Professionele fotoshoot

Interesse? Of eventuele kennismaking?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Connect with us!

  Hi! Ik ben Jazz, woonachtig in het mooie Amsterdam en kom oorspronkelijk uit Goes, Zeeland. 

  Ik heb International Media and Entertainment Management gestudeerd in Breda en vervolgens gewerkt in rollen als Office Manager en Personal Assistant.

  Toen ik werd benaderd door 2ASSISTU wist ik vrij snel dat ik hier wilde werken en sinds januari 2022 werk ik hier dan ook met veel plezier als 2ASSISTU Assistant.

  Als 2ASSISTU Assistant kan ik al mijn opgedane ervaring op opdrachtbasis inzetten voor verschillende bedrijven en zo de klant optimaal ontzorgen. Ik ben iemand die graag ondersteunt en alles tot in de puntjes regelt. 

  Vanwege mijn flexibele houding en relevante werkervaring kan ik ergens snel mijn weg vinden en zorgen dat iedereen happy is! 

  Het mooie aan deze manier van werken is dat ik hierdoor veel verschillende soorten organisaties van binnen te zien krijg en mij zo constant kan blijven ontwikkelen. Het maakt mijn job heel dynamisch en leerzaam.
  Wil jij meer weten over wat wij kunnen doen voor jullie organisatie of ben je een Assistant en lijkt dit je ook een mooie kans? 

  Let’s connect via jazz@2assistu.nl en kom gezellig langs bij ons op kantoor voor een kop koffie en een kennismaking! 

  Hi! Mijn naam is Elvita. Nadat ik in 2015 mijn eerste afstudeerstage in Barcelona had gelopen, vond ik het tijd om naar Amsterdam te verhuizen. Toen ik mijn studie aan het EuroCollege (hotel- en eventmanagement) had afgerond, ben ik een opleiding gaan volgen op Schoevers.

  Na (bijna) 7 leerzame en leuke jaren als Senior Executive Assistant bij mijn vorige werkgever was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik kwam in contact met 2ASSISTU en de ‘2AU Assistant’ rol maakte mij enthousiast. Na al die jaren op één vaste plek te hebben gezeten, vond ik het idee om ervaring op te doen bij diverse bedrijven erg aantrekkelijk, op deze manier leer je ontzettend veel en kun je je netwerk verder uitbreiden. Het geeft mij veel energie; je ontmoet nieuwe mensen, leert omgaan met verschillende bedrijfsculturen, je wordt continu geprikkeld (lees: het is nooit saai) en je aanpassingsvermogen groeit enorm.

  Naast dat je veel kunt leren tijdens verschillende opdrachten geeft het 2AU team ook een fijne en vertrouwde basis. Je ziet elkaar regelmatig tijdens uitjes, workshops of events. Ik kijk uit naar de komende tijd; klaar om mijn krachten in te zetten en mezelf verder te ontwikkelen binnen dit mooie bedrijf.

  Ben je nieuwsgierig geworden en spreekt jou dit ook aan? Ik sta altijd open voor een kop koffie. Lets connect! elvita@2assistu.nl

  Hi ik ben Nigelie, geboren en opgegroeid in Amerika en nu woonachtig in Vinkeveen met mijn man en zoontje.

  In Amerika heb ik mijn bachelor in kinesiologie behaald, maar door de jaren heen heb ik altijd in verschillende assistent en officemanagementfuncties gewerkt.

  Begin 2022 heb ik 2ASSISTU via Instagram leren kennen en wist ik direct dat dit team de juiste match voor mij was.

  In juni ben ik begonnen met mijn eerste opdracht als 2ASSISTU Assistant. In deze organisatie bestaan mijn werkzaamheden vooral uit agendabeheer, reizen boeken en plannen en het organiseren van interne en externe vergaderingen. In voorgaande functies heb ik ook een breed scala aan taken gehad binnen officemanagement en administratie.

  Wat ik zo leuk vind aan 2ASSISTU is de mogelijkheid om voor verschillende bedrijven te werken en zoveel mogelijk ervaringen op te doen. Ik denk dat het een perfecte manier is om je vaardigheden verder te ontwikkelen en te groeien als individu en werknemer. Als 2ASSISTU Assistant krijg je de kans om je netwerk uit te breiden. 

  Ben jij nog opzoek naar een Executive Assistant, Personal Assistant of Office Manager? Stuur bij dan een berichtje via nigelie@2assistu.nl en wie weten spreken wij elkaar snel!

  TOP