HR Professional

Logo 2assistU roze

Voor HR/Recruitment professionals

Droom jij van een HR/Recruitment functie waarin jij op projectbasis klanten kan ondersteunen, je netwerk kan uitbreiden en je optimaal kan blijven ontwikkelen?  

Dan is de functie als HR/Recruitment professional de perfecte rol voor jou! Als HR/Recruitment Professional werk jij op detacheringsbasis, leer je veel verschillende organisaties kennen en kun je er via deze weg achter komen hoe jij je loopbaan verder wilt ontwikkelen. Denk hierbij aan tijdelijke rollen als HR-Officer/medewerker, Recruitment Assistant, Campus Recruiter en HR Adviseur. Dit kan zijn in verband met een zwangerschapverlof, ziekte of ter overbrugging tot er een vaste kandidaat gevonden is.

Je bent altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, houdt van verandering en zorgt er op elke werkplek voor dat iedereen ontzorgd is en zijn of haar werk optimaal kan uitvoeren. Verder ben je ondernemend, flexibel, proactief en een echte teamplayer. Als onderdeel van 2AssistU ben je daarnaast ook het visitekaartje van 2AssistU en weet jij elke opdracht succesvol af te ronden.

Ben jij startend of heb jij al enige ervaring binnen HR of Recruitment en zie jij jezelf al werkzaam als HR/Recruitment Professional? Dan nodigen wij je graag uit op ons kantoor in Amsterdam voor een persoonlijke kennismaking.

Interesse? Of eventuele kennismaking?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Do we need ?

  Waarom bij 2AU aan de slag?

  Community

  Je bent onderdeel van onze hechte 2AssistU Assistant Community. Deze community wordt steeds groter en groter.

  Zekerheid

  Via ons krijg je een vast maandsalaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zorgen wij voor een continue stroom aan leuke en passende opdrachten voor jou. Jij hoeft dus zelf niet op zoek naar nieuwe opdrachten. 

  Dynamisch

  Doordat de opdrachten en vraagstukken van de klant tijdelijk zijn, is je werk erg afwisselend. Geen dag is hetzelfde!

  Netwerken

  Je leert tijdens de opdrachten en via 2AssistU veel nieuwe mensen en organisaties kennen. Hierdoor bouw je een sterk netwerk op en kom je er steeds meer achter wat écht bij jou past.

  Persoonlijke ontwikkeling

  Wij organiseren iedere laatste dinsdag van de maand een training bij ons op kantoor of op een externe locatie. Elke training heeft een eigen thema en wordt gegeven door diverse interessante sprekers. Op deze manier kan jij je constant blijven ontwikkelen. Uiteraard sluiten wij daarna altijd af met een gezellige borrel zodat jullie elkaar steeds beter leren kennen en ervaringen kunnen uitwisselen. 

  Wat bieden wij jou?

  – Diverse opdrachtgevers
  – Een competitief salaris 
  – Zekerheid
  – 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur
  – Telefoonkostenvergoeding
  – Training en ontwikkelingsprogramma
  – Onderdeel van onze Community
  – Professionele fotoshoot
  – Roze customized Cowboy

  Logo 2assistU roze
  Jamie avatar

  Jamie van der Duijn

  Connect with us!

  TOP