HR/Recruitment collega's nodig?

Is jullie bedrijf snel aan het groeien? Of blijven de werkzaamheden zich opstapelen? Dan is de kans groot dat jullie versterking nodig hebben!

2ASSISTU kan jullie hier bij helpen:

2ASSISTU

Ben je per direct op zoek naar een kandidaat die écht het verschil maakt?

Binnen HR en Recruitment zijn wij breed gespecialiseerd. Voor zowel junior als senior posities, kunnen wij snel een oplossing bieden. Wij beschikken over een groot netwerk van ervaren en professionele kandidaten die de juiste vaardigheden beschikken en ervaring hebben binnen:

Waarom 2ASSISTU?

Greenberg Traurig

“We zijn erg te spreken over de samenwerking met 2ASSISTU en de reactiesnelheid van de consultants. Onlangs hebben wij verschillende nieuwe kantoorgenoten kunnen verwelkomen als gevolg van een succesvolle bemiddeling”

Hoe werken wij?

1

Client interview

We starten met een persoonlijke kennismaking om jouw wensen te bespreken en een profielschets te maken.

2

Search

Wij gaan op zoek naar kwalitatieve kandidaten en zorgen voor een eerste selectie binnen 24 tot 48 uur.

3

Candidate interview

We nodigen geschikte kandidaten uit voor een diepte-interview om een goede inschatting te maken per kandidaat. 

4

Meet the candidates

We stellen 3 à 4 geschikte kandidaten aan jullie voor waarvan wij denken dat ze bij jullie passen om een goede indruk van elkaar te krijgen.

5

Negotiation

We staan jullie bij in de onderhandelingsfasen om voor beide partijen een tevreden uitkomst te behalen. 

6

Check-in en follow-up

We houden met beide partijen contact na aanstelling om te zien hoe het gaat en te evalueren.

Logo 2assistU roze

HR professional nodig? 2ASSISTU staat voor je klaar!

2ASSISTU

Zeker van de beste kandidaat

Als je versterking nodig hebt binnen de HR/Recruitment afdeling, wil je geen tijd verliezen aan het zoeken naar de juiste kandidaat. Daarom neemt 2ASSISTU het grootste deel van dit proces van je over, jij hoeft alleen nog maar te kiezen.

Tijdens ons kennismakingsgesprek hebben we de kwaliteiten die jullie belangrijk vinden in een kandidaat besproken. Tijd om op zoek te gaan! Dit doen we zowel binnen als buiten ons eigen netwerk, online en offline. We zetten een op maat gemaakte vacature uit, zodat alleen kandidaten met de juiste skills reageren. Zoek je bijvoorbeeld een Junior kandidaat met een Arbeidsrechtelijke achtergrond? Of juist een Senior kandidaat met veel HR-ervaring? Dan zorgen wij ervoor dat dit in de vacature belicht wordt.  

Nadat de juiste nieuwe collega is gestart, checken we regelmatig hoe de samenwerking verloopt. Persoonlijk contact en een duurzame relatie vinden wij namelijk belangrijk en als je opnieuw versterking nodig hebt, kunnen we direct weer aan de slag.

Do we need ?

TOP