Vacature Executive Assistant

Wij helpen jou aan een functie als Executive Assistant bij de meest toonaangevende bedrijven!

2AssistU

Aan de slag als Executive Assistant

Geen vacature voor Executive Assistant is hetzelfde. Voor de ene functie zoeken we een Executive Assistant die sterk is in agendabeheer, voor de andere positie willen we iemand die ervaring heeft met het organiseren van evenementen.

Als Executive Assistant staat je een baan vol afwisseling te wachten. De ene dag ligt de focus op agendabeheer, de andere dag ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een evenement.

Wij zoeken Executive Assistants die genieten van deze afwisseling, die snel kunnen schakelen en stressbestendig zijn. Je moet het prettig vinden om te ontzorgen en proactief zijn. Vaardigheden die ook van pas kunnen komen bij een vacature Executive Assistant zijn vindingrijkheid en een goed analytisch vermogen.

Waarom 2AssistU?

Moyenne Wessels

‘’Ik vind de begeleiding van 2AssistU, in het bijzonder van Inge, super fijn, persoonlijk en adequaat. Ik heb tot nu toe dus alleen maar goede ervaringen met 2AssistU!’’

Liesbeth Leurdijk

“Als heel prettig. Het werd mij snel duidelijk dat het een zeer professioneel bedrijf is. 2AssistU heeft een goed beeld van de markt, weet wat er speelt en wat de waarde van een opdracht is. Voor mij als beginnend zelfstandige gaf dat een veilig gevoel. Ik wist dat mijn uurtarief vervolgens goed en realistisch was. Ik had ook heel erg het gevoel dat Nora voor mij in stond en tegelijk het belang van het bedrijf ook behartigde.”

Suze Krantz

‘’Ik heb zelf met heel veel plezier drie maanden bij 2AssistU gewerkt om een tijdje te overbruggen en ik heb daar toen al waardevolle vriendinnen aan overgehouden! Daarnaast hebben ze mij goed ontvangen toen ik wegging bij mijn vorige baan en zo ben ik bij Power2X terecht gekomen. Jullie zijn persoonlijk, snel en heel fijne mensen om mee samen te werken!’’

Celine Thijs

“Als heel betrokken! De meiden van 2AssistU hebben zowel met het bedrijf als met jou persoonlijk contact. Een perfecte samenwerking dus!!’’

Ece Cinar: ‘’Ik vond de begeleiding van 2AssistU heel fijn in de aanloop naar mijn sollicitatiegesprek bij Loyens & Loeff. Inge heeft me telefonisch klaargestoomd voor het gesprek en met resultaat!”

Joy Dordregter

“Top! De communicatie verloopt heel soepel en met vragen kan ik altijd bij iedereen terecht. Ook zorgen ze ervoor dat alles goed en op tijd wordt geregeld. De sfeer is heel relaxed, professioneel maar niet té formeel.”

We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Of je nu op zoek bent naar een vaste of tijdelijke positie, wij bespreken graag je wensen met je. Onze focus ligt op het persoonlijke contact waarin wij echt verder kijken dan je CV en daarin samen onderzoeken wat het beste bij je past. Ook wanneer je dit zelf soms nog niet helemaal weet of helder hebt kunnen we samen de opties bespreken. Mocht je via ons ergens op gesprek gaan, dan zorgen we altijd voor een uitgebreide en persoonlijke begeleiding gedurende het gehele sollicitatieproces.

Hoe werkt het?

1

Persoonlijke kennismaking

Om goed met elkaar kennis te kunnen maken is de eerste afspraak bij ons op kantoor. In dit introductie gesprek gaan wij kijken waar jij momenteel staat in je carrière en welke wensen je hebt in je eventuele vervolgstap. 

2

Matchen

Doordat wij eerst gaan kijken wat je wensen zijn weten wij zeker dat wij een langdurige match tussen de kandidaat en de klant kunnen maken.

3

Voorleggen bij de klant(en)

Nadat wij jou verschillende functieprofielen hebben voorgelegd en jij ook enthousiast bent over de profielen, gaan wij jou voorleggen bij de klant. Dit doen wij door middel van het toesturen van jouw CV met een korte introductie + salarisprofiel.

4

Gesprek bij de klant

Als de klant heeft gereageerd op jouw profiel en zij zijn positief zullen wij een gesprek inplannen met de kandidaat en de klant. 

5

Voorbereiding gesprek

Voordat een kandidaat op gesprek gaat zullen we een voorbereidende call doen. In dit telefoongesprek zullen wij jou tips en tricks geven voor het gesprek, zodat je zelfverzekerd en voorbereid het gesprek in zal gaan.

6

Evaluatie

Na het gesprek met de klant zullen wij jou bellen en de gegeven feedback van de klant met je bespreken.

7

Begeleiding in de onderhandeling

Mochten alle gesprekken goed zijn gegaan en je krijgt een offer van de klant zullen wij jou hiermee helpen. Dit betekent dat wij helpen met de salaris en de voorwaarden onderhandeling, zodat je dat niet alleen hoeft uit te zoeken.

Vacatures Executive Assistant

Ben jij klaar voor een unieke rol als Personal Assistant van een invloedrijke vastgoedfamilie in Amsterdam? Binnen deze Assistant rol krijg jij de kans het onmogelijke mogelijk te maken. Als Personal Assistant/Family Assistant zul je de eigenaar en zijn vrouw...

Personal Assistant

Als 2AssistU Assistant ben je de superwoman in nood. Je werkt op opdrachtbasis voor verschillende organisaties, maar bent onderdeel van het hechte team van 2AssistU. Je ondersteunt boardmembers, partners en managers met agenda- en inboxbeheer, het boeken van reizen, organiseert...

2AssistU Assistant

Logo 2assistU rose
Logo 2assistU rose
Berthe avatar

Berthe van der Peet

Voor jou

Beste vacature als Executive Assistant voor jou

De ene Executive Assistant is de andere niet. Zo kun je komen te werken op het snijvlak van personal en Executive Assistant, terwijl bij andere opdrachtgevers HR-taken bij de functie horen.

Net zo divers als de benodigde vaardigheden zijn de opdrachtgevers, van een scale-up die actief is op het gebied van duurzaamheid tot een internationale headhunter.

Aan de hand van je cv en jouw specifieke kwaliteiten en interesses creëren we een profiel en zodra er een vacature Executive Assistant voorbij komt waarmee jij een goede match zou zijn, nodigen we je uit voor een diepte-interview.

2AssistU

Academy voor Executive Assistants

Wij willen dat je de beste Executive Assistant wordt die je kunt zijn en daarom bieden we je de mogelijkheid om deel te nemen aan onze Academy.

Je gaat op detacheringsbasis bij diverse opdrachtgevers aan de slag, waardoor je steeds beter weet wat bij je past. Je doet nieuwe vaardigheden op en via onze Legal Academy bieden we diverse trainingen aan, zodat je altijd klaar bent voor je nieuwe opdracht.

TOP