In je kracht staan

Ben je opzoek naar een passende baan als Assistant?
Wij kunnen je daarbij helpen!

Interesse in een baan als Personal Assistant?

Laat hier je gegevens achter!

  Voor kandidaten

  In je kracht staan door ondersteuning

  Wij bemiddelen functies als Personal Assistant, Executive Assistant en Team Assistant. Jij bent binnen een organisatie onmisbaar en jouw persoonlijkheid is voor ons net zo belangrijk als je vaardigheden en ervaring. Je haalt energie uit ontzorgen, weet complexe agenda’s te managen, boekt reizen, houdt overzicht en ondersteund op verschillende fronten. Daarnaast is het belangrijk dat er een goede klik is tussen jou en je manager of team om de perfecte match te maken.

  Door ons grote netwerk en sterke online aanwezigheid helpen we jou snel aan een nieuwe passende baan! Voor zowel vaste, als tijdelijke posities.

  Do we need ?

  Avatar Jazz

  Jazz de Koene

  2AU Assistant

  Jazz@2assistu.nl

  meet
  the
  assistants

  Logo 2AssistU wit
  Nigelie avatar

  Nigelie Leijgraaff

  2AU Assistant

  Nigelie@2assistu.nl

  Emma avatar

  Emma Thomassen

  2AU Assistant

  Emma@2assistu.nl

  Julie Avatar

  Julie Hogestijn

  2AU Assistant

  Julie@2assistu.nl

  Ernestine Avatar

  Ernestine Steengracht

  2AU Assistant

  Ernestine@2assistu.nl

  Renee avatar

  Renée Meijer

  2AU Assistant

  Renee@2assistu.nl

  Waarom bij 2AU aan de slag?

  Het 2AssistU Team

  Je bent onderdeel van ons fijne en hechte 2AssistU team dat altijd aan het groeien is. 

  Zekerheid

  Via ons krijg je eerst een jaarcontract met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zorgen wij voor een continue stroom aan leuke en passende opdrachten voor jou waardoor jij je daar geen zorgen over hoeft te maken. 

  Dynamisch

  Doordat de opdrachten en vraagstukken van de klant tijdelijk zijn, is je werk erg afwisselend. Geen dag is hetzelfde!

  Netwerken

  Je leert tijdens de opdrachten en via 2AssistU veel nieuwe mensen en organisaties kennen. Hierdoor bouw je een sterk netwerk en kom je er steeds meer achter wat écht bij jou past.

  Welcome pack

  Als je bij ons start krijg je een welcome pack met leuke gadgets en goodies waarmee je gelijk uit de voeten kan om jouw werk optimaal uit te voeren. 

  Borrels & events

  Als team organiseren wij iedere maand een borrel en regelmatig team events zodat we altijd connected blijven.

  Wat bieden wij jou?

  – Verschillende opdrachtgevers
  – Een goed competitief salaris 
  – Jaarcontract
  – 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur
  – Telefoonvergoeding
  – Professionele fotoshoot

  Interesse? Of eventuele kennismaking?

  Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

   Waarom 2AssistU?

   Moyenne Wessels

   ‘’Ik vind de begeleiding van 2AssistU, in het bijzonder van Inge, super fijn, persoonlijk en adequaat. Ik heb tot nu toe dus alleen maar goede ervaringen met 2AssistU!’’

   Liesbeth Leurdijk

   “Als heel prettig. Het werd mij snel duidelijk dat het een zeer professioneel bedrijf is. 2AssistU heeft een goed beeld van de markt, weet wat er speelt en wat de waarde van een opdracht is. Voor mij als beginnend zelfstandige gaf dat een veilig gevoel. Ik wist dat mijn uurtarief vervolgens goed en realistisch was. Ik had ook heel erg het gevoel dat Nora voor mij in stond en tegelijk het belang van het bedrijf ook behartigde.”

   Suze Krantz

   ‘’Ik heb zelf met heel veel plezier drie maanden bij 2AssistU gewerkt om een tijdje te overbruggen en ik heb daar toen al waardevolle vriendinnen aan overgehouden! Daarnaast hebben ze mij goed ontvangen toen ik wegging bij mijn vorige baan en zo ben ik bij Power2X terecht gekomen. Jullie zijn persoonlijk, snel en heel fijne mensen om mee samen te werken!’’

   Celine Thijs

   “Als heel betrokken! De meiden van 2AssistU hebben zowel met het bedrijf als met jou persoonlijk contact. Een perfecte samenwerking dus!!’’

   Ece Cinar: ‘’Ik vond de begeleiding van 2AssistU heel fijn in de aanloop naar mijn sollicitatiegesprek bij Loyens & Loeff. Inge heeft me telefonisch klaargestoomd voor het gesprek en met resultaat!”

   Joy Dordregter

   “Top! De communicatie verloopt heel soepel en met vragen kan ik altijd bij iedereen terecht. Ook zorgen ze ervoor dat alles goed en op tijd wordt geregeld. De sfeer is heel relaxed, professioneel maar niet té formeel.”

   Vacatures

   TOP