In je kracht staan

Ben je opzoek naar een passende baan als Assistant?
Wij kunnen je daarbij helpen!

Interesse in een baan als Interim Personal Assistant?

Laat hier je gegevens achter!

  Interim personal assistant

  2AssistU heeft een groot netwerk aan diverse opdrachtgevers die opzoek zijn naar tijdelijke ondersteuning. Dit kan zijn ter vervanging van een zwangerschapsverlof, uitval door (langdurige) ziekte maar ook tijdelijke ondersteuning bij grootschalige projecten.

  Dus ben je op zoek naar een nieuwe opdracht als Assistant? Of ben je nog werkzaam bij je huidige opdrachtgever, maar wil je alvast vooruit plannen? Of heb je altijd al gedroomd om voor jezelf te beginnen? Neem dan contact met ons op voor een verblijvende kennismaking bij ons kantoor!

  Assistant

  Interim Community

  Persoonlijk contact en het uitwisselen van ervaringen daar worden wij bij 2AssistU blij van.
  Als member van onze 2AssistU Interim Community proberen we niet alleen een sparringpartner voor je te zijn tijdens je opdracht, maar willen we juist de Interim Community gezamenlijk versterken.

  Netwerkborrels, masterclasses en workshops, alles komt aan bod. Thema’s die wij hierin behandelen dragen bij aan de verdere professionalisering van jou als Interim Assistant. Maar uiteraard is het ook meer dan gezellig om in contact te komen met andere collega’s in het vak!

  Logo 2assistU rose
  Avatar Nora

  Nora Badda

  Interim Nieuwsbrief

  Elke maand sturen wij een overzicht van onze lopende opdrachten. Via de ‘ik ben beschikbaar’ knop kun je direct jouw beschikbaarheid opgeven voor de opdracht. 

  Handig hé? Dus meld je aan!

   Do we need ?

   Connect with us!

   TOP