HR Vacature

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de HR? Dan ben je bij 2AssistU aan het juiste adres! Onze HR vacatures bieden jou de mogelijkheid om snel te schakelen tussen verschillende taken en verantwoordelijkheden, waardoor geen dag hetzelfde is. Bovendien bieden wij trainingen aan in onze eigen academy om jouw kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. En dat is nog niet alles, want bij 2AssistU krijg je ook persoonlijke begeleiding van onze ervaren HR professionals. Dus zoek jij een uitdagende HR vacature met de nodige ondersteuning en ontwikkelingsmogelijkheden? Bekijk dan onze vacatures HR en solliciteer vandaag nog!

2AssistU

Carrière maken als HR professional

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de HR? Dan ben je bij 2AssistU aan het juiste adres! Onze HR vacatures bieden jou de mogelijkheid om snel te schakelen tussen verschillende taken en verantwoordelijkheden, waardoor geen dag hetzelfde is. Bovendien bieden wij trainingen aan in onze eigen academy om jouw kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. En dat is nog niet alles, want bij 2AssistU krijg je ook persoonlijke begeleiding van onze ervaren Consultants. Dus zoek jij een uitdagende HR vacature met de nodige ondersteuning en ontwikkelingsmogelijkheden? Bekijk dan onze vacatures HR en solliciteer vandaag nog!

HR Professional vacatures

Bij Freshfields Bruckhaus Deringer zijn ze op zoek naar een Graduate Recruiter in Amsterdam. Als toonaangevend internationaal advocatenkantoor staat deze organisatie bekend om hun uitmuntende juridische dienstverlening en grensverleggende oplossingen. Wil jij onderdeel worden van het enthousiaste Recruitment team van...

Graduate Recruiter

Freshfields Logo
Ben jij energiek, enthousiast, sociaal vaardig en creatief? Heb je affiniteit met de studentenwereld en ben je goed in plannen, organiseren en communiceren? Zoek je een uitdagende en afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid en toekomstperspectief? Dan is deze vacature bij...

Junior Recruiter

Waarom 2AssistU?

Moyenne Wessels

‘’Ik vind de begeleiding van 2AssistU, in het bijzonder van Inge, super fijn, persoonlijk en adequaat. Ik heb tot nu toe dus alleen maar goede ervaringen met 2AssistU!’’

Liesbeth Leurdijk

“Als heel prettig. Het werd mij snel duidelijk dat het een zeer professioneel bedrijf is. 2AssistU heeft een goed beeld van de markt, weet wat er speelt en wat de waarde van een opdracht is. Voor mij als beginnend zelfstandige gaf dat een veilig gevoel. Ik wist dat mijn uurtarief vervolgens goed en realistisch was. Ik had ook heel erg het gevoel dat Nora voor mij in stond en tegelijk het belang van het bedrijf ook behartigde.”

Suze Krantz

‘’Ik heb zelf met heel veel plezier drie maanden bij 2AssistU gewerkt om een tijdje te overbruggen en ik heb daar toen al waardevolle vriendinnen aan overgehouden! Daarnaast hebben ze mij goed ontvangen toen ik wegging bij mijn vorige baan en zo ben ik bij Power2X terecht gekomen. Jullie zijn persoonlijk, snel en heel fijne mensen om mee samen te werken!’’

Celine Thijs

“Als heel betrokken! De meiden van 2AssistU hebben zowel met het bedrijf als met jou persoonlijk contact. Een perfecte samenwerking dus!!’’

Ece Cinar: ‘’Ik vond de begeleiding van 2AssistU heel fijn in de aanloop naar mijn sollicitatiegesprek bij Loyens & Loeff. Inge heeft me telefonisch klaargestoomd voor het gesprek en met resultaat!”

Joy Dordregter

“Top! De communicatie verloopt heel soepel en met vragen kan ik altijd bij iedereen terecht. Ook zorgen ze ervoor dat alles goed en op tijd wordt geregeld. De sfeer is heel relaxed, professioneel maar niet té formeel.”

Als je op zoek bent naar een HR functie, dan is 2AssistU hét bureau dat je nodig hebt. We onderscheiden ons van andere HR-dienstverleners door vier unieke voordelen te bieden!

  • Ten eerste is snel schakelen een van onze specialiteiten. Als je bij ons solliciteert, weet je meteen waar je aan toe bent. Geen eindeloze wachttijden of onduidelijkheid, maar een snelle en efficiënte procedure.
  • Ten tweede bieden we persoonlijke begeleiding vooraf, tijdens en na het proces. We luisteren naar jouw wensen en behoeften en stemmen onze dienstverlening daarop af. Zo ben je verzekerd van een optimale match tussen jou en je nieuwe werkgever.
  • Daarnaast werken we voor toonaangevende partijen in verschillende sectoren. Hierdoor kunnen we je een breed scala aan interessante HR functies aanbieden, waarbij je bij gerenommeerde bedrijven aan de slag kunt.
  • Tot slot vinden we energie en mind-set belangrijker dan het perfecte CV. We kijken verder dan alleen jouw werkervaring en kijken naar jouw persoonlijkheid, waarden en motivatie. Zo vinden we de perfecte match tussen jou en jouw nieuwe werkgever.

Als je voor 2AssistU kiest, dan kies je voor een betrokken partner die je begeleidt bij het vinden van de juiste HR functie. Wij helpen je niet alleen met de zoektocht naar een nieuwe uitdaging, maar geven je ook een kans om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien in je carrière. Onze persoonlijke begeleiding is daarbij optimaal, want we staan altijd voor je klaar om je te adviseren en te ondersteunen waar nodig.

Vast

Hoe werkt het?

1

Persoonlijke kennismaking

Om goed met elkaar kennis te kunnen maken is de eerste afspraak bij ons op kantoor. In dit introductie gesprek gaan wij kijken waar jij momenteel staat in je carrière en welke wensen je hebt in je eventuele vervolgstap.

2

Matchen

Doordat wij eerst gaan kijken wat je wensen zijn weten wij zeker dat wij een langdurige match tussen de kandidaat en de klant kunnen maken.

3

Voorleggen bij de klant(en)

Nadat wij jou verschillende functieprofielen hebben voorgelegd en jij ook enthousiast bent over de profielen, gaan wij jou voorleggen bij de klant. Dit doen wij door middel van het toesturen van jouw CV met een korte introductie + salarisprofiel.

4

Gesprek bij de klant

Als de klant heeft gereageerd op jouw profiel en zij zijn positief zullen wij een gesprek inplannen met de kandidaat en de klant.

5

Voorbereiding gesprek

Voordat een kandidaat op gesprek gaat zullen we een voorbereidende call doen. In dit telefoongesprek zullen wij jou tips en tricks geven voor het gesprek, zodat je zelfverzekerd en voorbereid het gesprek in zal gaan.

6

Evaluatie

Na het gesprek met de klant zullen wij jou bellen en de gegeven feedback van de klant met je bespreken.

Voor jou

De beste HR vacatures vind je hier!

Als HR professional zijn er diverse banen waar je op kunt solliciteren. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag als HR Officer, HR adviseur, HR manager, HR business partner of Recruiter. Afhankelijk van jouw ervaring en expertise kun je bij verschillende bedrijven terecht komen. Denk bijvoorbeeld aan grote multinationals, overheidsinstanties, non-profit organisaties of start-ups. Elk bedrijf heeft zijn eigen cultuur en werkwijze, dus het is belangrijk om goed te kijken welke organisatie het beste bij jou past.

Bij 2AssistU maken we gebruik van een uniek profiel, waarin we jouw werkervaring, kennis, persoonlijkheid en ambities vastleggen. Op basis daarvan gaan we op zoek naar de meest geschikte HR vacatures die aansluiten bij jouw profiel en wensen. We werken daarbij met toonaangevende bedrijven in verschillende sectoren, waardoor we een breed scala aan HR vacatures kunnen aanbieden. We gaan daarbij verder dan alleen het matchen van CV’s met vacatures. We kijken ook naar de persoon achter het CV, om ervoor te zorgen dat je op een plek terecht komt waar jij je op je plek voelt en waar je de ruimte krijgt om te groeien en te ontwikkelen.

Dus ben je op zoek naar HRM vacatures? Dan ben je bij 2AssistU aan het juiste adres. We helpen je graag bij het vinden van de perfecte HR functie die aansluit bij jouw wensen en ambities.

Academy voor HR kandidaten

Bij 2AssistU bieden we niet alleen de beste HR vacatures aan, maar we willen ook dat onze kandidaten de beste HR professionals worden. Daarom hebben we onze eigen HR Professional Academy, waar we verschillende trainingen en opleidingen aanbieden om jouw HR-kennis en -vaardigheden te verbeteren. Onze HR Professional Academy biedt bijvoorbeeld trainingen aan op het gebied van Recruitment, Arbeidsrecht, HR analytics en talentmanagement. Daarnaast hebben we ook een mentorprogramma, waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren Consultant die je persoonlijk begeleidt en coacht in je carrière. Door onze Academy te volgen en te profiteren van de persoonlijke begeleiding die we bieden, helpen we jou om de beste HR-professional te worden die je kunt zijn. We zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van HR. Bovendien krijg je bij ons de kans om je vaardigheden te ontwikkelen en te verbeteren, zodat je nog beter kunt presteren in je nieuwe functie. Dus ben je op zoek naar HRM vacatures en wil je jezelf ontwikkelen tot een top HR-professional? Dan ben je bij 2AssistU aan het juiste adres. Met onze Academy en persoonlijke begeleiding zorgen we ervoor dat jij het beste uit jezelf haalt en succesvol wordt in je nieuwe functie.

Do we need ?

Jamie avatar

Op zoek naar een HR Vacature?

TOP