Vacature Juridisch Secretaresse

Ben je op zoek naar een uitdagende baan als Juridisch Secretaresse, maar vind je het lastig om een vacature te vinden die bij jou past?

2ASSISTU

Op zoek naar een dynamische werkomgeving?

 Als werkzoekende Juridisch Secretaresse ben je vaak op zoek naar een dynamische werkomgeving waar je snel kunt schakelen tussen verschillende taken en verantwoordelijkheden. Via 2ASSISTU bieden we niet alleen deze uitdagende werkomgeving, maar ook een aantal andere voordelen:

 1. Snel schakelen: 2ASSISTU heeft als gespecialiseerd recruitmentbureau voor juridisch ondersteunend personeel een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers in de juridische sector. Dit betekent dat zij snel kunnen schakelen tussen vraag en aanbod en jou als kandidaat snel kunnen matchen met een geschikte vacature. Dit bespaart jou veel tijd en energie in het zoeken naar vacatures en het sollicitatieproces.
 2. Groot netwerk: 2ASSISTU heeft een groot netwerk van opdrachtgevers in de juridische sector, van kleine advocatenkantoren tot grote internationale advocatenkantoren. Dit betekent dat zij een breed scala aan vacatures hebben en dat er mogelijkheden zijn om door te groeien binnen de sector.
 3. Persoonlijke begeleiding: Ons team van ervaren professionals staat altijd voor je klaar om je te begeleiden en te ondersteunen in jouw zoektocht naar een nieuwe baan. 

Waarom 2ASSISTU?

Moyenne Wessels

‘’Ik vind de begeleiding van 2ASSISTU, in het bijzonder van Inge, super fijn, persoonlijk en adequaat. Ik heb tot nu toe dus alleen maar goede ervaringen met 2ASSISTU!’’

Liesbeth Leurdijk

“Als heel prettig. Het werd mij snel duidelijk dat het een zeer professioneel bedrijf is. 2ASSISTU heeft een goed beeld van de markt, weet wat er speelt en wat de waarde van een opdracht is. Voor mij als beginnend zelfstandige gaf dat een veilig gevoel. Ik wist dat mijn uurtarief vervolgens goed en realistisch was. Ik had ook heel erg het gevoel dat Nora voor mij in stond en tegelijk het belang van het bedrijf ook behartigde.”

Suze Krantz

‘’Ik heb zelf met heel veel plezier drie maanden bij 2ASSISTU gewerkt om een tijdje te overbruggen en ik heb daar toen al waardevolle vriendinnen aan overgehouden! Daarnaast hebben ze mij goed ontvangen toen ik wegging bij mijn vorige baan en zo ben ik bij Power2X terecht gekomen. Jullie zijn persoonlijk, snel en heel fijne mensen om mee samen te werken!’’

Celine Thijs

“Als heel betrokken! De meiden van 2ASSISTU hebben zowel met het bedrijf als met jou persoonlijk contact. Een perfecte samenwerking dus!!’’

Ece Cinar: ‘’Ik vond de begeleiding van 2ASSISTU heel fijn in de aanloop naar mijn sollicitatiegesprek bij Loyens & Loeff. Inge heeft me telefonisch klaargestoomd voor het gesprek en met resultaat!”

Joy Dordregter

“Top! De communicatie verloopt heel soepel en met vragen kan ik altijd bij iedereen terecht. Ook zorgen ze ervoor dat alles goed en op tijd wordt geregeld. De sfeer is heel relaxed, professioneel maar niet té formeel.”

Wat is een Juridisch Secretaresse?

Een juridisch secretaresse is een belangrijke ondersteunende functie binnen een juridisch team of advocatenkantoor. De taken van een juridisch secretaresse omvatten een breed scala aan administratieve, organisatorische en secretariële taken, gericht op het efficiënt laten verlopen van de dagelijkse gang van zaken binnen het kantoor.

Een aantal voorbeelden van taken en verantwoordelijkheden van een juridisch secretaresse zijn:

 1. Het plannen en organiseren van afspraken en vergaderingen
 2. Het beheren van agenda’s en het bijhouden van deadlines
 3. Het opstellen en verwerken van juridische documenten en correspondentie
 4. Het verzamelen en organiseren van juridische dossiers
 5. Het onderhouden van contact met cliënten en andere partijen
 6. Het assisteren van advocaten bij het voorbereiden van rechtszaken en hoorzittingen
 7. Het factureren van diensten aan cliënten en het bijhouden van financiële administratie.

Naast deze taken zijn er ook mogelijkheden voor groei en ontwikkeling als Juridisch Secretaresse. Zo zijn er mogelijkheden om door te groeien naar een Senior Secretaresse positie, waarbij je meer verantwoordelijkheden krijgt en meer zelfstandig gaat werken. Ook zijn er mogelijkheden om door te groeien naar andere functies binnen het juridische vakgebied, zoals Paralegal of Juridisch Assistent.

Als je geïnteresseerd bent in een carrière als Juridisch Secretaresse, kijk dan eens naar onze vacatures en wellicht zit er wel een interessante vacature voor je tussen! 

vacatures juridisch secretaress
vacatures juridisch secretaress

Je Juridisch Secretaresse carrière start je hier!

Een carrière als Juridisch Secretaresse kan zeer lonend en uitdagend zijn. Als Juridisch Secretaresse werk je in een dynamische omgeving, waarbij je in nauw contact staat met juridische professionals en cliënten. Het is een baan waarbij je een belangrijke rol speelt bij het ondersteunen van advocaten en juridische teams.

Het is belangrijk om je professioneel te ontwikkelen als Juridisch Secretaresse. Dit kan door middel van trainingen en opleidingen, bijvoorbeeld op het gebied van juridische terminologie en administratieve vaardigheden. Door het bijhouden van je kennis en vaardigheden ben je beter in staat om je werk efficiënter uit te voeren en jezelf te blijven ontwikkelen.

Er zijn ook mogelijkheden om door te groeien binnen de juridische sector als Juridisch Secretaresse. Zo kun je doorgroeien naar een Senior Secretaresse positie, waarbij je meer verantwoordelijkheden krijgt en meer zelfstandig gaat werken. Ook zijn er mogelijkheden om door te groeien naar andere functies binnen de juridische sector, zoals Paralegal of Juridisch Assistent.

Bij 2ASSISTU begrijpen we hoe belangrijk het is om jezelf professioneel te ontwikkelen en te groeien binnen de juridische sector. We bieden ook persoonlijke begeleiding en ondersteuning om je te helpen groeien in je carrière. Als je geïnteresseerd bent in een carrière als Juridisch Secretaresse, kijk dan naar onze vacatures en ontdek wat 2ASSISTU kan betekenen voor jouw carrière.

Hoe werkt het?

1

Persoonlijke kennismaking

Om goed met elkaar kennis te kunnen maken is de eerste afspraak bij ons op kantoor. In dit kennismakingsgesprek gaan wij kijken waar jij momenteel staat in je carrière en welke wensen je hebt in je eventuele vervolgstap.

2

Matchen

Doordat wij eerst gaan kijken wat je wensen zijn weten wij zeker dat wij een langdurige match tussen de kandidaat en de klant kunnen maken.

3

Voorleggen bij de klant(en)

Nadat wij jou verschillende functieprofielen hebben voorgelegd en jij ook enthousiast bent over de profielen, gaan wij jou voorleggen bij de klant. Dit doen wij door middel van het toesturen van jouw CV met een korte introductie + salarisprofiel.

4

Gesprek bij de klant

Als de klant heeft gereageerd op jouw profiel en zij zijn positief zullen wij een gesprek inplannen met de kandidaat en de klant.

5

Voorbereiding gesprek

Voordat een kandidaat op gesprek gaat zullen we een voorbereidende call doen. In dit telefoongesprek zullen wij jou tips en tricks geven voor het gesprek, zodat je zelfverzekerd en voorbereid het gesprek in zal gaan.

6

Evaluatie

Na het gesprek met de klant zullen wij jou bellen en de ontvangen feedback van de klant met je bespreken.

7

Begeleiding in de onderhandeling

Mochten alle gesprekken goed zijn gegaan en je krijgt een aanbieding van de klant zullen wij jou hiermee helpen. Dit betekent dat wij helpen met de salaris en de voorwaarden onderhandeling, zodat je dat niet alleen hoeft uit te zoeken.

8

Plaatsing

Uiteindelijk als je het aanbod hebt geaccepteerd, blijf je part van onze 2ASSISTU community. Je kan altijd bij ons terecht met vragen en je wordt uitgenodigd voor onze events!

Juridisch secretaresse vacatures

Operations Officer Notariaat 

Bij Greenberg Traurig houden ze van groeien en van succes. Die ondernemersmentaliteit kenmerkt hen, en ze verwelkomen graag collega's met dezelfde drive. Bij Greenberg Traurig krijg je de ruimte om te groeien in een platte en informele organisatie....

Operations Officer Finance & Restructuring

Wil jij een sleutelrol spelen binnen een dynamisch team en geniet je van samenwerking? Greenberg Traurig zoekt een Operations Officer Finance & Restructuring in Amsterdam. Als jij het aandurft om zowel geplande als onverwachte uitdagingen aan te gaan, dan is...

Voor jou

Waarom 2ASSISTU?

Wij zijn een unieke partner als je op zoek bent naar een functie als Juridisch Secretaresse. Wij bieden verschillende voordelen die je niet bij andere werkgevers vindt. Zo kunnen we snel schakelen en weet je meteen waar je aan toe bent bij het sollicitatieproces. Daarnaast bieden we persoonlijke begeleiding vooraf, tijdens en na het proces, zodat je altijd goed begeleid wordt en we samen kunnen werken aan jouw professionele ontwikkeling.

Wij werken voor toonaangevende partijen in de juridische sector, wat betekent dat je bij ons kunt rekenen op interessante en uitdagende functies. Bij 2ASSISTU vinden we energie en mind-set belangrijker dan het perfecte CV. We kijken naar wie jij bent als persoon en wat je motivaties zijn, zodat we een goede match kunnen maken met een werkgever die bij jou past.

Onze persoonlijke begeleiding is optimaal voor je carrière, omdat we samen met jou kijken naar jouw professionele ontwikkeling en groei. We bieden trainingen en cursussen aan in onze Academy om je vaardigheden verder te ontwikkelen en we bieden persoonlijke begeleiding om je te helpen groeien in je carrière. Wij geloven dat een goede match tussen werkgever en werknemer essentieel is voor een succesvolle carrière, daarom gaan we graag samen met jou op zoek naar jouw ideale baan. Meer informatie over onze diensten en persoonlijke assistentie is te vinden op onze website.

Vind de meest geschikte baan als juridisch secretaresse hier!

Als juridisch secretaresse kun je terecht bij verschillende bedrijven in de juridische sector, zoals advocatenkantoren, notariskantoren, deurwaarderskantoren en overheidsinstanties. Binnen deze organisaties werk je vaak nauw samen met advocaten, juristen en andere juridische professionals.

Wij helpen je graag bij het vinden van de meest geschikte baan als juridisch secretaresse. We maken een profiel van jou als kandidaat op, waarbij we kijken naar jouw persoonlijkheid, vaardigheden en ervaring. Vervolgens matchen we jou met de bedrijven waarvan we denken dat deze het beste bij jou passen.

Daarnaast werken we samen met toonaangevende bedrijven in de juridische sector en hebben een groot netwerk van opdrachtgevers. Hierdoor kunnen we je de meest interessante vacatures aanbieden en je helpen om de perfecte baan te vinden als juridisch secretaresse. Onze interim secretaresse diensten kunnen je hierbij ook ondersteunen, waarbij we je kunnen koppelen aan tijdelijke opdrachten in de juridische sector om ervaring op te doen en je professionele vaardigheden verder te ontwikkelen. Meer informatie over onze interim secretaresse diensten is te vinden op onze website. 

vacatures juridisch secretaress

Do we need ?

Juridische secretaresse mogelijkheden met 2ASSISTU

Bovendien bieden wij persoonlijke begeleiding om je te helpen de beste juridisch secretaresse te worden die je kunt zijn. Dit omvat het vinden van de juiste baan bij toonaangevende bedrijven en het bijstaan in jouw professionele ontwikkeling. Kortom, bij 2ASSISTU vinden wij jouw groei en ontwikkeling net zo belangrijk als onze eigen groei.

Meer weten over de juridisch secretaresse vactures?

Laat hier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  TOP