Onze
werkwijze

Logo 2assistU rose

Werkwijze

Energie, snelheid en persoonlijk contact is waar wij voor staan.

Met onze grote kennis over de doelgroep en onze hospitality mindset weten wij als geen ander welke factoren belangrijk zijn binnen de Assistant branche. Zo hebben wij de afgelopen maanden succesvolle opdrachten vervuld voor onder andere: McKinsey & Company, Bol.com, Egeria Capital Management, Timeless Investments, Baker & McKenzie, Roland Berger, The Boston Consulting Group en van Doorne.

Do we need ?

Client interview

We komen graag langs voor een persoonlijke kennismaking én om te horen waarmee we je precies kunnen helpen. Op basis hiervan maken we een profielschets voor op onze website en social media-kanalen.

Search

Zodra we aan de slag kunnen zoeken wij zowel binnen als buiten ons eigen netwerk. Middels onze ruime ervaring in recruitment bestaat ons netwerk uit een grootschalig kwalitatieve Assistants. Daarnaast kunnen wij door onze sterke onlinestrategie én persoonlijke benadering Assistants ook buiten ons eigen netwerk bereiken. Tijdens dit proces zullen wij wekelijks een update geven van onze bevindingen en tevens eventuele feedback meenemen in het proces.

Candidate interview

Omdat wij persoonlijk contact belangrijk vinden nodigen wij de door ons geselecteerde Assistants uit bij ons op kantoor. Middels een diepte-interview en onze ruime ervaring binnen werving en selectie kunnen wij op deze manier de juiste inschatting maken van welke Assistants we graag bij jullie introduceren. 

Meet the Candidates

Afhankelijk of de positie op vaste of tijdelijke (interim) basis is stellen wij 3 á 4 kandidaten aan jullie voor. Deze selectie is gebaseerd op de vaardigheden en de persoonlijkheid van de Assistant waarvan wij denken dat deze goed zullen passen. In overleg met jullie plannen we meerdere gesprekken in zodat jullie een goede indruk van elkaar kunnen krijgen.

Let's learn

Na afloop evalueren wij graag. Wij geloven in een lange termijn en duurzame relatie. Hierdoor kunnen we van elkaar leren en mocht er een positie vrijkomen kunnen we snel voor je aan de slag.

Negotiation

We spelen een rol in de onderhandelingsfase en doen ons best om ervoor te zorgen dat beide partijen blij zijn met de uitkomst hiervan. 

Guaranteed

Wij werken op een basis van exclusiviteit. Daarnaast gaan wij kosteloos op zoek naar een nieuwe kandidaat als één van beide partijen de arbeidsovereenkomst beëindigt in de proeftijd.

Check-in en follow-up

Nadat een kandidaat van ons gestart is houden we zowel met de klant als met de kandidaat regelmatig contact om te horen hoe de samenwerking verloopt. 

Logo 2assistU rose
Berthe avatar

Berthe van der Peet

TOP