Werken
bij ons

Logo 2assistU rose

Kom jij ons team versterken?

Consultant PA/EA

Vanwege onze ambitie om hét Assistant bureau van Nederland te worden zijn we op zoek naar een nieuwe collega gespecialiseerd in het bemiddelen van Personal Assistant en Executive Assistant functies. Vind jij het leuk om te schakelen tussen verschillende opdrachtgevers,...

Consultant Legal

Ons Legal domein groeit hard en daarom zijn wij op zoek naar versterking met ervaring in arbeidsbemiddeling! Als Legal Consultant bij 2ASSISTU speel jij een belangrijke rol in het verbinden van kandidaten met hun toekomstige werkgever. Je bent de spin...

Consultant HR/Recruitment

Binnen het HR & Recruitment team zijn wij op zoek naar een Consultant met Recruitment ervaring. Als HR & Recruitment Consultant ben je een echte spin in het web. Zo speel je in op de behoeftes van de kandidaten en...

2ASSISTU Assistant

Als 2ASSISTU Assistant ben je de superwoman in nood. Je werkt op opdrachtbasis voor verschillende organisaties, maar bent onderdeel van het hechte team van 2ASSISTU. Je ondersteunt boardmembers, partners en managers met agenda- en inboxbeheer, het boeken van reizen, organiseert...

Research Associate

Als Research Associate werk je nauw samen met de Consultant in de zoektocht naar kandidaten om de ideale match te maken met vacatures bij onze opdrachtgevers. Op basis van de vacature eisen en het gewenste profiel ga je op zoek...

Do we need ?

Berthe avatar

Berthe van der Peet

Founder 2ASSISTU

Berthe@2assistu.nl

meet
the
team

Logo 2ASSISTU wit

Linda Wijtsma

Operations Manager

Linda@2assistu.nl

Ellis Brakenhoff

Personal Assistant

Ellis@2assistu.nl

Avatar Nora

Nora Badda

Senior Consultant

Nora@2assistu.nl

Jip de Jager

Research Associate

jip@2assistu.nl

Avatar Demi

Demi van Dam

Marketing Manager

Demi@2assistu.nl

Lois Avatar

Loïs Roerdink

Marketing & Office allround

Lois@2assistu.nl

Annuschka Hartman

Managing Consultant Legal

annuschka@2assistu.nl

Inge avatar

Inge Dekker

Senior Consultant Legal

Inge@2assistu.nl

janneke

Janneke van Eijck

Junior Recruiter

janneke@2assistu.nl

Mink Bölger-Roelants

Managing Consultant HR & Recruitment

mink@2assistu.nl

Avatar Robine

Robine van den Heuvel

Research Associate

robine@2assistu.nl

Feline Byrnes

Research Associate

feline@2assistu.nl

Isa Turkenburg

Finance werkstudent

isa@2assistu.nl

Avatar Jazz

Jazz de Koene

2AU Assistant

Jazz@2assistu.nl

meet
the
assistants

Logo 2ASSISTU wit
Nigelie avatar

Nigelie Leijgraaff

2AU Assistant

Nigelie@2assistu.nl

Elvita Vermeulen

2AU Assistant

elvita@2assistu.nl

Hi! Ik ben Berthe en ik heb Bestuurskunde gestudeerd in Leiden.

Een hele interessante en brede studie waarin ik mijn interesse in wat organisaties en mensen beweegt goed kwijt kon.

Binnen Recruitment kon ik deze interesse goed toepassen, vandaar de keuze om met die vak aan de slag te gaan.

Eerst in loondienst bij YER, daarna als freelancer en opdrachten gedaan voor onder andere ABN AMRO, HEINEKEN en Boer & Croon.

Het is altijd mijn droom geweest een eigen label neer te zetten waarin een moderne en frisse aanpak en look & feel centraal staat.

Met 2ASSISTU bouwen we aan een mooi brand en hebben we een eigen manier van werken dat mooi aansluit bij onze klanten en kandidaten in deze markt.

Onze ambitie is komende tijd verder landelijk te groeien maar ook een eigen Academy neer te zetten zodat we jong talent echt kunnen opleiden en daarna van werk kunnen voorzien.

Het is bijzonder om te zien wat we allemaal neerzetten met ons geweldige en betrokken team, iets waar ik met veel plezier aan werk en heel trots op ben.

Ben je op zoek naar de beste kandidaat of een nieuwe baan? Neem dan contact met mij op via berthe@2assistu.nl

Hi! Ik ben Demi, heb Marketing Communicatie gestudeerd aan The New School in Amsterdam en alweer ruim twee jaar werkzaam binnen 2ASSISTU als Marketeer. 

Tijdens mijn studie en eerdere werkervaringen ben ik erachter gekomen dat ik veel energie haal uit het meedenken over de Employer Branding binnen een bedrijf. Wie ben je als organisatie? Wat wil je uitstralen? Hoe zorg je ervoor dat je boodschap goed overkomt op je doelgroep en hoe kan je er vervolgens voor zorgen dat je een waardevolle community opbouwt?

Toen Berthe mij in augustus 2020 benaderde om samen een recruitmentbureau op te gaan starten waarin ik alles op het gebied van branding en marketing kon gaan neerzetten werd ik meteen enthousiast. Ik hou mij binnen 2ASSISTU vooral bezig met het creëren van een sterke brand identity die doorstraalt in onze gehele werkwijze en organisatie. Daarnaast zorg ik ervoor dat steeds meer mensen ons kennen en lever ik daarmee een bijdrage aan de werving van nieuwe klanten en kandidaten. Heb jij ons al ergens voorbij zien komen? 😉 

Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via demi@2assistu.nl

Hi! Ik ben Inge, geboren en getogen in Zwaag en uiteindelijk mijn hart verloren aan het prachtige Amsterdam, waar ik nu zo’n ruim zes jaar woon. Van jongs af aan heb ik een interesse gehad in alles wat met Legal te maken heeft. Mijn studie Rechten heb ik ook met veel plezier in Amsterdam gevolgd. Naast mijn studie ben ik destijds aan de slag gegaan bij een advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in het ondernemingsrecht.

Sinds juni 2021 ben ik met veel plezier werkzaam bij 2ASSISTU en focus ik mij op de juridisch ondersteunende rollen. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan om op korte termijn te kunnen ontzorgen en klanten op een duurzame manier te kunnen bedienen. Zo bemiddelen wij vaste rollen, rollen op interimbasis én is het mogelijk om via ons enthousiaste kandidaten (tijdelijk) in te zetten vanuit onze eigen Legal Academy.

Door mijn werkervaring in advocatuur én het notariaat, weet ik wat er speelt binnen een juridische organisatie, wat de verwachtingen zijn en kan ik goed zien waar de behoefte ligt. Door niet alleen ondersteunend maar ook juridisch inhoudelijk werkzaam te zijn geweest, ben ik de enthousiaste professional die de juiste vertaalslag kan maken. Ik lever dan ook graag een bijdrage aan de ontwikkeling van organisaties en mensen; hier haal ik veel energie uit. Met mijn ervaring ga ik graag de verbinding met mensen en organisaties aan en speel graag een rol bij het begeleiden van een nieuwe collega en/of nieuwe baan.  

Ben jij op zoek naar een assistant of een nieuwe baan? Neem dan contact met mij op via inge@2assistu.nl.

Hi! Ik ben Nora en sinds 2021 werkzaam als Senior Consultant bij 2ASSISTU.

Met mijn achtergrond in het sociale domein is de rode draad in mijn loopbaan altijd ‘mensen met elkaar verbinden’ geweest. 
Zelfs tijdens mijn rol als barvrouw zocht ik de verbinding op met de gasten. Hospitality, ontzorgen en servicegerichtheid waren dan ook de juiste ingrediënten om als Executive Assistant van de Founding Partner van een Executive Searchbureau aan de slag te gaan. 

Inmiddels werk ik als Senior Consultant bij 2ASSISTU waarbij ik Personal Assistants, Executive Assistants en onze klanten blij mag maken met de ideale match. Mijn ervaring als Executive Assistant en mijn kennis binnen Executive Search maakt het voor mij de ideale combinatie! Met een persoonlijke benadering, verbinding, integriteit en veel gezelligheid nodig ik je graag uit!

Dus kom je een keertje langs? Als voormalig Barista maak ik hele goede koffie!

Heb je vragen? Neem dan contact met mij op via nora@2assistu.nl.

 

Hi! Ik ben Jazz, woonachtig in het mooie Amsterdam en kom oorspronkelijk uit Goes, Zeeland. 

Ik heb International Media and Entertainment Management gestudeerd in Breda en vervolgens gewerkt in rollen als Office Manager en Personal Assistant.

Toen ik werd benaderd door 2ASSISTU wist ik vrij snel dat ik hier wilde werken en sinds januari 2022 werk ik hier dan ook met veel plezier als 2ASSISTU Assistant.

Als 2ASSISTU Assistant kan ik al mijn opgedane ervaring op opdrachtbasis inzetten voor verschillende bedrijven en zo de klant optimaal ontzorgen. Ik ben iemand die graag ondersteunt en alles tot in de puntjes regelt. 

Vanwege mijn flexibele houding en relevante werkervaring kan ik ergens snel mijn weg vinden en zorgen dat iedereen happy is! 

Het mooie aan deze manier van werken is dat ik hierdoor veel verschillende soorten organisaties van binnen te zien krijg en mij zo constant kan blijven ontwikkelen. Het maakt mijn job heel dynamisch en leerzaam.
Wil jij meer weten over wat wij kunnen doen voor jullie organisatie of ben je een Assistant en lijkt dit je ook een mooie kans? 

Let’s connect via jazz@2assistu.nl en kom gezellig langs bij ons op kantoor voor een kop koffie en een kennismaking! 

Hi! Ik ben Linda en binnen 2ASSISTU sinds september 2022 verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie. 

Met mijn jonge gezin woon ik in Amsterdam Oud West waarvandaan ik iedere dag op de fiets naar ons prachtige kantoor aan de Prins Hendriklaan kom!

Na 8 jaar werkzaam geweest te zijn als Operations Manager en Head of Finance een bouw- en renovatiebedrijf, voelde ik een directe klik met het team en de ambities van 2ASSISTU.  

Mijn doel als Head of Operations is om alle processen zo soepel mogelijk te laten verlopen en iedereen binnen het team in zijn kracht te zetten, zodat we 2ASSISTU kunnen optimaliseren, professionaliseren en uitbouwen naar de rest van Nederland. 

Van Finance, HR, Events, tot automatisering, geen taak te veel binnen dit ambitieuze kantoor! 

Heb je vragen? Neem dan contact op via linda@2assistu.nl.

Hi ik ben Nigelie, geboren en opgegroeid in Amerika en nu woonachtig in Vinkeveen met mijn man en zoontje.

In Amerika heb ik mijn bachelor in kinesiologie behaald, maar door de jaren heen heb ik altijd in verschillende assistent en officemanagementfuncties gewerkt.

Begin 2022 heb ik 2ASSISTU via Instagram leren kennen en wist ik direct dat dit team de juiste match voor mij was.

In juni ben ik begonnen met mijn eerste opdracht als 2ASSISTU Assistant. In deze organisatie bestaan mijn werkzaamheden vooral uit agendabeheer, reizen boeken en plannen en het organiseren van interne en externe vergaderingen. In voorgaande functies heb ik ook een breed scala aan taken gehad binnen officemanagement en administratie.

Wat ik zo leuk vind aan 2AU is de mogelijkheid om voor verschillende bedrijven te werken en zoveel mogelijk ervaringen op te doen. Ik denk dat het een perfecte manier is om je vaardigheden verder te ontwikkelen en te groeien als individu en werknemer. Als 2ASSISTU Assitant krijg je de kans om je netwerk uit te breiden. 

Ben jij nog opzoek naar een Executive Assistant, Personal Assistant of Office Manager? Stuur bij dan een berichtje via nigelie@2assistu.nl en wie weten spreken wij elkaar snel!

Hi! Ik ben Loïs

In de zomer van 2023 heb ik mijn Bachelor Marketing & Communicatie afgerond aan The New School in Amsterdam. 

Ik ondersteun Demi met verschillende marketingactiviteiten zoals het creëren van content, het opzetten van campagnes en het vergroten en uitbouwen van de verschillende community’s binnen 2ASSISTU. Ook ondersteun ik Linda met operationele werkzaamheden. Verder vind ik het leuk om mee te denken aan de positie van 2ASSISTU binnen de markt en hoe wij hierin kunnen onderscheiden voor de toekomst.
 
Heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar lois@2assistu.nl.

Hi, mijn naam is Robine en ik zit op dit moment in het laatste jaar van mijn studie Communication Science aan de Universiteit van Amsterdam. Ik woon inmiddels 2 jaar in Amsterdam en ik ben in April 2022 begonnen als Research Consultant HR & Recruitment bij 2ASSISTU.

In september bood 2ASSISTU mij de kans om mijn stage vanuit mijn studie Communication Science aan de Universiteit van Amsterdam binnen hun organisatie te vervullen.

Ik heb deze kans met beide handen aangegrepen en krijg de komende drie maanden de gelegenheid om mijn kennis en inzicht te verbreden en mezelf verder te verdiepen in de organisatie en haar klanten. In dezelfde maand is mijn collega Mink gestart binnen het HR/Recruitment domein. Mink heeft ruime ervaring in werving & selectie en ik kijk er enorm naar uit om veel van haar te leren.

Ik kijk er dan ook ontzettend naar uit om mij te kunnen ontwikkelen binnen het hardwerkende team van 2ASSISTU!

Ben jij op zoek naar een baan in HR & Recruitment? Stuur mij dan een berichtje via robine@2assistu.nl

Hi! Mijn naam is Ellis en ik ben binnen het team van 2ASSISTU met veel plezier werkzaam als PA van de founder, Berthe van der Peet.

Op jonge leeftijd ben ik gestart met modellenwerk en heb ik de studie Toerisme gevolgd aan hogeschool TIO.
Vervolgens heb ik als cabin attendant de hele wereld overgevlogen naar de meest gave bestemmingen, variërend van Mauritius tot Miami!
De jaren hierna ben ik werkzaam geweest als e-commerce, office, account én projectmanager bij verschillende bedrijven.
Al deze werkervaringen samen hebben mij het volgende inzicht gegeven: ik ben energiek, enorm gestructureerd en ik zorg dat alles geregeld en gefixt wordt. Goede eigenschappen voor een PA zou je zeggen?

Samen met de leukste en ambitieuze collega’s bouwen we iedere dag, met de volle 100%, aan de groei van 2ASSISTU.

Voor vragen mag je mij altijd benaderen via LinkedIn of een mail sturen naar ellis@2assistu.nl.

Hi, ik ben Mink Bölger-Roelants. Na mijn studie Rechten en Europese studies in Amsterdam ben ik een andere weg ingeslagen dan in eerste instantie gedacht met deze studieachtergrond: de werving & selectie van juristen en advocaten. Achteraf is het een heel logische en goede keus: ik sta in mijn kracht als ik mensgericht bezig ben.  

Ik heb oprechte interesse in de mens en ik ben nieuwsgierig van aard: wat beweegt je, ben je op de goede weg, wanneer sta je in je kracht? Maar ik heb ook een sterk ontwikkeld zakelijk kompas: waar is behoefte aan binnen organisaties? In welke fase bevinden ze zich en aan welke professionals hebben ze behoefte de komende jaren?  

Deze combinatie komt terug in het recruitment vak waar ik afgelopen 18 jaar actief in ben geweest. Ik heb diverse HR & Recruitment rollen vervuld, zowel aan bureauzijde als inhouse. 

Sinds September 2023 ben ik verbonden aan 2ASSISTU. Als Managing Consultant HR & Recruitment focus ik mij op het verder uitbouwen en optimaliseren van het HR en Recruitment team. Binnen dit team zijn we gespecialiseerd in de bemiddeling van kandidaten voor HR en Recruitment rollen. Als trusted advisor bieden wij verschillende mogelijkheden aan om op korte termijn te kunnen ontzorgen en klanten op een bestendige manier te kunnen bedienen. Zo bemiddelen wij vaste rollen, maar ook rollen op interim basis. 

Ik ben een nieuwsgierige, enthousiaste en een toegewijde professional. Met ruim 18 jaar ervaring in het HR en Recruitment werkveld begrijp ik het speelveld goed en kan ik snel inschatten waar de behoefte ligt bij de klant en kan ik tegelijkertijd aan de kandidatenkant een goede match maken. 

Ben jij op zoek naar een HR/Recruitment professional of een nieuwe baan? Neem dan contact met mij op via mink@2assistu.nl.   

Hi! Ik ben Annuschka. Na een studie rechten, ben ik in 2001 als advocaat aan de slag gegaan op de Zuidas. Daar heb ik 5 leuke en leerzame jaren gehad, maar uiteindelijk besloot ik toch een overstap te maken naar het recruitmentvak. Het mensgericht bezig zijn en het samen met anderen realiseren van de perfecte match, was wat me daarin zo aansprak. De afgelopen 18 jaren heb ik diverse HR & Recruitment rollen vervuld, zowel aan bureauzijde als inhouse. Als kantoordirecteur van een M&A boetiek, waar ik verantwoordelijk was voor de gehele kantoororganisatie, heb ik mijn horizon verder verbreed en ook mijn management skills verder ontwikkeld.
Recent heb ik een gecertificeerde (wandel)coachopleiding afgerond, wat mij in staat stelt om advocaten en juristen die vastlopen in hun werk, ook een coachingstraject aan te bieden.

Sinds september 2023 ben ik – naast mijn andere werkzaamheden – verbonden aan 2ASSISTU. Als Managing Consultant Legal focus ik mij op het verder uitbouwen en optimaliseren van het Legal team. Binnen dit team zijn we gespecialiseerd in de bemiddeling van kandidaten voor juridisch ondersteunende rollen. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan om op korte termijn te kunnen ontzorgen en klanten op een duurzame manier te kunnen bedienen. Zo bemiddelen wij vaste rollen, rollen op interimbasis én is het mogelijk om via ons enthousiaste kandidaten (tijdelijk) in te zetten vanuit onze eigen Legal Academy.

Ik ben een vooruitstrevende, creatieve en toegewijde professional. Met ruim 20 jaar ervaring in de juridische sector, heb ik uitstekende kennis van dit werkveld en daarin ook een groot netwerk. Ik ben responsief en heb een goede strategische kijk, waardoor ik de behoeften van mijn klanten en kandidaten goed begrijp en zowel pragmatische als verstandige oplossingen voor hen kan vinden.

Ben jij op zoek naar een legal assistant of een nieuwe baan? Neem dan contact met mij op via annuschka@2assistu.nl.

Hi, mijn naam is Jip de Jager. Ik ben in 2023 afgestudeerd van de Hotel Management School Maastricht. Na een fantastische studententijd in Maastricht ben ik in januari naar Amsterdam verhuisd.

Mijn rol binnen 2ASSISTU is Research Associate. In deze functie ondersteun ik Nora en Berthe met verschillende werkzaamheden betreffende het werven en selecteren van geschikte kandidaten binnen de domeinen Office Management en PA/EA. Dit is een mooie kans om mezelf te ontwikkelen en professionele ervaring op te doen. Vanuit mijn hospitality achtergrond hoop ik mijn mensenkennis en servicegerichtheid te kunnen gebruiken om kandidaten zo goed mogelijk te bemiddelen. Ik ben heel blij om dit samen te kunnen doen met de rest van het ambitieuze 2ASSISTU team.

Ben jij opzoek naar een baan als officemanager of als PA/EA? Stuur mij dan een berichtje via jip@2assistu.nl.

Hi! Mijn naam is Elvita. Nadat ik in 2015 mijn eerste afstudeerstage in Barcelona had gelopen, vond ik het tijd om naar Amsterdam te verhuizen. Toen ik mijn studie aan het EuroCollege (hotel- en eventmanagement) had afgerond, ben ik een opleiding gaan volgen op Schoevers.

Na (bijna) 7 leerzame en leuke jaren als Senior Executive Assistant bij mijn vorige werkgever was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik kwam in contact met 2ASSISTU en de ‘2AU Assistant’ rol maakte mij enthousiast. Na al die jaren op één vaste plek te hebben gezeten, vond ik het idee om ervaring op te doen bij diverse bedrijven erg aantrekkelijk, op deze manier leer je ontzettend veel en kun je je netwerk verder uitbreiden. Het geeft mij veel energie; je ontmoet nieuwe mensen, leert omgaan met verschillende bedrijfsculturen, je wordt continu geprikkeld (lees: het is nooit saai) en je aanpassingsvermogen groeit enorm.

Naast dat je veel kunt leren tijdens verschillende opdrachten geeft het 2AU team ook een fijne en vertrouwde basis. Je ziet elkaar regelmatig tijdens uitjes, workshops of events. Ik kijk uit naar de komende tijd; klaar om mijn krachten in te zetten en mezelf verder te ontwikkelen binnen dit mooie bedrijf.

Ben je nieuwsgierig geworden en spreekt jou dit ook aan? Ik sta altijd open voor een kop koffie. Lets connect! elvita@2assistu.nl

Hi, mijn naam is Janneke. Ik ben afgelopen jaar afgestudeerd aan de Hogeschool Leiden. Hier heb ik met veel plezier HBO-Rechten afgerond. Na een fantastische studententijd in Leiden gehad te hebben, ben ik verhuisd naar Amsterdam.  

In oktober ben ik – met veel enthousiasme – aan de slag gegaan bij 2ASSISTU als Junior Recruiter Legal Academy. Naast mijn ondersteunende functie binnen het legal team, zal ik mij voornamelijk richten op de Legal Academy. Binnen de Legal Academy bemiddel en ondersteun ik de studenten binnen hun (tijdelijke) juridische functie. Middels scholing stoom ik de studenten klaar voor het werkende leven. Daarnaast vind ik het belangrijk om voor de studenten een community gevoel te creëren om zo het beste in elkaar naar boven te halen. Teamwork makes the dreamwork. De functie als Junior Recruiter Legal Academy is een fantastische mogelijkheid om mijn communicatieve vaardigheden tezamen met mijn juridische kennis te combineren. Ik kijk onwijs uit naar deze uitdaging!  

Ben jij momenteel een rechtenstudent en sta jij te springen om jouw juridische vaardigheden uit te breiden en onderdeel te worden van de Legal Academy? Stuur mij een berichtje via janneke@2assistu.nl. Bellen mag ook altijd 😉  

Hi, mijn naam is Feline! Na een hele leuke studententijd in Utrecht en het behalen van de bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen, woon ik sinds een paar maanden in Amsterdam. Momenteel volg ik de master Business Administration, waarbij mijn focus ligt op bedrijfsstrategieën. Sinds een aantal weken werk ik ook met veel plezier in het 2ASSISTU team! 
 
Mijn rol binnen het team is Research Assistant. In deze functie ondersteun ik Mink Bölger-Roelants en Robine van den Heuvel bij het werven en selecteren van geschikte kandidaten binnen het HR- en Recruitmentdomein. Met mijn strategische en communicatieve achtergrond hoop ik zo goed mogelijk te kunnen bemiddelen tussen kandidaten en klanten, en mezelf verder te ontwikkelen op de professionele werkvloer. Het geeft me enorm veel energie om mensgericht bezig te zijn en ik kijk ernaar uit inspirerende matches te kunnen maken. Ik ben enthousiast om een waardevolle bijdrage te leveren binnen het ambitieuze 2ASSISTU team! 
 
Ben jij nieuwsgierig geworden of op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen HR of Recruitment? Stuur mij dan een berichtje via feline@2assistu.nl. Let’s connect!

TOP