Blog

Logo 2assistU rose

Office manager functie profiel – hier moet je aan voldoen!

Ben jij op zoek naar een baan als office manager? Ontdek hier wat je moet weten en waar jij aan moet voldoen. Als office manager ben je de spil van een bedrijf, verantwoordelijk voor het soepel verlopen van kantooractiviteiten. In deze blog leer je waarom een goed functieprofiel cruciaal is voor succes in deze rol en wat je moet weten voordat je solliciteert. Ben je benieuwd naar onze office management vacatures? Neem dan snel een kijkje op onze website!

Executive assistant salaris – wat ga jij verdienen?

Als je overweegt om als executive assistant aan de slag te gaan, is het natuurlijk belangrijk om te weten wat je kunt verwachten qua salaris. Bij 2ASSISTU begrijpen we dat deze informatie cruciaal is bij het nemen van carrièrebeslissingen. In deze blog gaan we dieper in op het salaris van een executive assistant, wat de werkzaamheden inhouden, waarop het salaris is gebaseerd, en hoe je jezelf kunt onderscheiden om een goed salaris te verdienen. Ben je ondertussen al nieuwsgierig naar onze vacatures neem dan snel een kijkje op onze website.

Wat is het verschil tussen een HR adviseur en HR business partner?

HR, oftewel Human Resources, speelt een cruciale rol in organisaties door te zorgen voor het welzijn van medewerkers en het optimaliseren van personeelsbeleid. Binnen HR zijn er verschillende functies, waarvan de HR adviseur en HR business partner twee belangrijke zijn. Hoewel ze op het eerste gezicht vergelijkbaar lijken, zijn er toch subtiele maar belangrijke verschillen tussen deze rollen. In deze blog duiken we dieper in op het onderscheid tussen een HR adviseur en een HR business partner, ontdekken we hun specifieke taken, en kijken we naar waarom bedrijven voor de een of de ander kiezen.
legal assistant

Legal assistant: jouw taken en verantwoordelijkheden

In de dynamische wereld van het recht, waar wetten en voorschriften voortdurend evolueren, is de rol van een legal assistant van onschatbare waarde geworden. Deze professionals, die fungeren als de ruggengraat van juridische praktijken en organisaties, spelen een cruciale rol in het waarborgen van de rechtvaardigheid en naleving van de wet. Dit artikel biedt een diepgaand inzicht in de groeiende vraag en relevantie van legal assistants in de hedendaagse juridische sector. We verkennen niet alleen de functie van een legal assistant, maar ook de impact ervan op juridische processen en de structuur van dit artikel. Het is van essentieel belang om de betekenis van deze rol te begrijpen, aangezien legal assistants de hoeksteen zijn van effectieve juridische dienstverlening.
Vacatures directiesecretaresse ​

Vacatures directiesecretaresse – 2ASSISTU

De rol van directiesecretaresse is cruciaal voor het soepel functioneren van een organisatie. In deze blog gaan we dieper in op deze functie en ontdekken we waarom directiesecretaresses in toenemende mate worden gewaardeerd en gezocht binnen moderne bedrijven.  De directiesecretaresse is uitgegroeid tot een onmisbare schakel in de zakelijke wereld. Ontdek waarom deze functie steeds belangrijker wordt en waarom jouw vaardigheden als directiesecretaresse zeer gewild zijn. Met de opkomst van nieuwe technologieën en bedrijfsmodellen verandert ook de rol van de directiesecretaresse. Leer hoe deze rol evolueert en zich aanpast aan de eisen van de moderne zakenwereld. 
wat doet HR manager

Dit is hét volledige takenpakket van een HR manager – 2ASSISTU

HR-managers spelen een cruciale rol in moderne organisaties. Ze zijn de sleutelfiguren die de menselijke bronnen van een bedrijf beheren, en hun impact is voelbaar in alle aspecten van het organisatieleven. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de rol en het belang van HR-managers, en bieden we een overzicht van de diverse taken en verantwoordelijkheden die deze professionals vervullen. Laten we een kijkje nemen in de wereld van HR-management en de verschillende aspecten verkennen die in dit artikel worden besproken. Van werving en selectie tot arbeidsrelaties en beleidsontwikkeling, we zullen de geheimen onthullen van deze essentiële schakel in de zakelijke wereld.
Logo 2assistU rose
Avatar Demi

Demi van Dam

TOP