Heeft jullie organisatie behoefte aan Legal Support?

Blijven de dossiers zich opstapelen en zien jullie door de bomen het bos niet meer? Willen jullie efficiënter aan de slag? Dan is het tijd voor extra versterking!

2ASSISTU kan hier goed bij helpen:

2ASSISTU

Is het tijd voor een nieuwe collega?

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van professionals binnen en buiten de juridische wereld. Voor zowel vaste als tijdelijke posities kunnen wij jullie op de juiste wijze ontzorgen.

Onze professionals hebben o.a. werkervaring in onderstaande branches:

Onze diensten

Vast
Logo 2ASSISTU grijs

Vast

Interim

Interim

Werkstudent

Legal Academy

2ASSISTU

Zijn jullie op korte termijn opzoek naar een flexibele oplossing omdat het momenteel erg druk is of zoeken jullie een flexibele schil rondom het vaste secretariaat?

Dan is de inzet van ambitieuze rechtenstudenten via onze Legal Academy écht iets voor jullie! De Legal Academy biedt een snelle en flexibele oplossing met behulp van ambitieuze, proactieve, dienstverlenende en tech-savvy rechtenstudenten die getraind zijn op diverse soft en technical skills en daardoor breed inzetbaar zijn waarbij wij garant staan voor een persoonlijke en duurzame oplossing.  

Wat biedt 2ASSISTU? 

  • Een snelle en flexibele oplossing  
  • Ambitieuze, proactieve, dienstverlenende en tech-savvy rechtenstudenten 
  • Studenten getraind op soft en technical skills en daardoor breed inzetbaar  
  • Een persoonlijke en duurzame samenwerking  

Waarom 2ASSISTU?

Van der Steenhoven
Advocaten

“2ASSISTU laat zien dat je ook in deze markt als search partner kunt doen wat je belooft. Wat een fijne samenwerking! De aanpak is open, realistisch en persoonlijk. Berthe en Inge wisten zich een haarscherp beeld te vormen van wat onze organisatie nodig heeft. Dit resulteerde binnen enkele weken al tot een perfecte match.”

Hoe werken wij?

1

Client interview

We starten met een persoonlijke kennismaking om jouw wensen te bespreken en een profielschets te maken.

2

Search

Wij gaan op zoek naar kwalitatieve kandidaten en zorgen voor een eerste selectie binnen 24 tot 48 uur.

3

Candidate interview

We nodigen geschikte kandidaten uit voor een diepte-interview om een goede inschatting te maken per kandidaat. 

4

Meet the candidates

We stellen 3 à 4 geschikte kandidaten aan jullie voor waarvan wij denken dat ze bij jullie passen om een goede indruk van elkaar te krijgen.

5

Negotiation

We staan jullie bij in de onderhandelingsfasen om voor beide partijen een tevreden uitkomst te behalen. 

6

Check-in en follow-up

We houden met beide partijen contact na aanstelling om te zien hoe het gaat en te evalueren.

2ASSISTU

Jullie droomkandidaat...

Terwijl jullie door kunnen gaan met de dagelijkse werkzaamheden. Wij nemen een groot deel van het proces over en zullen regelmatig updates geven over de zoektocht naar versterking.

Wij komen bij jullie op kantoor langs om kennis te maken en de wensen met elkaar te bespreken. We proeven de sfeer, adviseren over de mogelijkheden en maken gezamenlijk een plan van aanpak om op de juiste wijze een nieuwe en passende collega aan jullie organisatie toe te voegen!

Aan de slag! Na onze kennismaking zullen wij opzoek gaan binnen en buiten ons netwerk. Dit doen wij zowel online als offline. Hierin nemen wij jullie eerder besproken wensen mee.

Wanneer de nieuwe collega gevonden is, houden we uiteraard regelmatig contact. 2ASSISTU staat voor een persoonlijke en een duurzame samenwerking. Mochten jullie in de toekomst weer opzoek zijn, dan staan we graag voor jullie klaar.

Do we need ?

TOP