Op zoek naar een Personal of Executive Assistant?

Bij 2AssistU bemiddelen wij pro-actieve, representatieve en ervaren Personal – en Executive Assistants die graag ontzorgen. Het samenwerken met een Assistant draagt niet alleen bij aan een strak georganiseerde agenda maar kan zelfs leiden tot de groei van jouw organisatie. 

2AssistU

Enthousiast? Laat ons je adviseren!

Binnen 2AssistU hebben wij een groot netwerk aan Personal- en Executive Assistants. Wij denken graag met je mee over de juiste invulling van de rol en de ideale kandidaat. Is er behoefte aan een junior profiel die de agenda’s beheert of juist een senior profiel die als gatekeeper jou als leidinggevende ondersteunt. Voor beide niveaus en alles wat hier tussen valt, kunnen wij snel een oplossing bieden.

De door ons geselecteerde en professionele kandidaten beschikken over de juiste vaardigheden en hebben o.a. ervaring opgedaan binnen:

2AssistU

De ideale Personal- of Executive Assistant via 2AssistU!

Een Assistant op board- en of directieniveau heeft veel verantwoordelijkheden en moet daarom over diverse kwaliteiten en competenties beschikken. Middels ons grote netwerk en ervaren Consultants kunnen wij jouw snel van de ideale Assistant voorzien.

Waarom 2AssistU?

Egeria Group

“2AssistU denkt in alle opzichten met je mee om in deze competitieve markt goede kandidaten aan je organisatie te verbinden. Ze werken transparant, snel en ze begrijpen onze organisatie en uitdagingen waardoor er mooie en soms ook verrassende matches ontstaan. Wij werken graag met 2AssistU samen.”

Hoe werken wij?

1

Client interview

We starten met een persoonlijke kennismaking om jouw wensen te bespreken en een profielschets te maken.

2

Search

Wij gaan op zoek naar kwalitatieve kandidaten en zorgen voor een eerste selectie binnen 24 tot 48 uur.

3

Assistant interview

We nodigen geschikte kandidaten uit voor een diepte-interview om een goede inschatting te maken per kandidaat. 

4

Meet the assistants

We stellen 3 à 4 geschikte kandidaten aan jullie voor waarvan wij denken dat ze bij jullie passen om een goede indruk van elkaar te krijgen.

5

Negotiation

We staan jullie bij in de onderhandelingsfasen om voor beide partijen een tevreden uitkomst te behalen. 

6

Check-in en follow-up

We houden met beide partijen contact na aanstelling om te zien hoe het gaat en te evalueren.

Logo 2assistU roze
Avatar Nora

Personal Assistant nodig? 2AssistU staat voor je klaar!

2AssistU

Tijdelijk een Assistant nodig?

Heb je per direct een Assistant nodig in verband met een drukke periode? Of gaat je huidige Assistant tijdelijk met verlof? Ook hier kunnen wij bij helpen.

De 2AssistU Interim Community bestaat uit honderden ervaren ZZP Professionals die jou en jouw organisatie tijdig kunnen ondersteunen. Maar ook onze eigen 2AssistU Assistants zijn jouw redder in nood.

Met ons netwerk, ervaring en expertise organiseren wij regelmatig relevante workshops voor onze Assistants en Interim Community. Hierdoor zijn onze tijdelijke Assistants altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en zijn zij in slechts enkele dagen volledig inzetbaar binnen jouw organisatie! 

Do we need ?

TOP