Een Tech-savvy Assistant… wat is dat nou eigenlijk?

Een Tech-savvy Assistant wat is dat nou eigenlijk?

Je leest het steeds vaker, een Tech-savvy-assistant. Het is een moderne uitdrukking voor een assistent of secretaresse die met haar tijd meegaat en op de hoogte is van de nieuwste snufjes op het gebied van kantoortechnieken op allerlei gebied. Denk hierbij aan het gebruik van de juiste tools, apps en werken in de cloud en meer!

De vaardigheden 

Technologie ontwikkelt zich snel. Dat merk je aan continue updates van jouw vertrouwde Office 365 pakket, de verschuiving naar de cloud, OneDrive, mobiel werken, het werken via Teams en Zoom maar ook het optimaliseren van andere processen. Deze veranderingen op de werkvloer zullen alleen maar sneller gaan met de implementatie van Kunstmatige Intelligentie, verdere automatisering en integraties en analyse van data als gevolg van Internet of Things.

Daarom is het in ieders belang om bij de tijd te blijven! Medewerkers die de nieuwste digitale vaardigheden beheersen zijn zeer waardevol voor werkgevers.

De voordelen voor jou als Assistant

 • Je weet welke ontwikkelingen jouw rol beïnvloeden en zorgt voor een efficiënte manier van werken.
 • Hierdoor kan je jouw manager en team optimaal ontzorgen.
 • Je laat je niet verrassen en zorgt voor de juiste toegevoegde waarde.

De voordelen voor jouw manager

 • De Assistant is op de hoogte van relevante trends en ontwikkelingen en speelt hierop in
 • De Assistant beheerst hard skills die nodig zijn in de toekomst van werk
 • De Assistant is wendbaar en blijft van toegevoegde waarde voor de organisatie door persoonlijke groei

Heb jij nou het idee dat je nog niet helemaal klaar bent voor deze digitale switch? Dan hebben wij binnenkort de perfecte oplossing voor je. Wij zijn namelijk bezig met het starten van een cursus die hierop aansluit. Een cursus waarbij je jezelf na afloop een echte Tech-savvy Assistant kunt noemen.

Neem dan contact op met info@2assistu.nl en dan vertellen we je hier graag meer over! Bekijk ook de vacature voor Executive Assistant.

Do we need ?

Waar kunnen wij je mee helpen?

  Gerelateerde berichten

  Wat doet een juridisch secretaresse – Functie, Salaris en Skills

  Als je nieuwsgierig bent naar de rol van een juridisch secretaresse, ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel zullen we dieper ingaan op wat een juridisch secretaresse precies doet, welke taken en verantwoordelijkheden bij deze functie horen, welke kwaliteiten en vaardigheden essentieel zijn, en hoe je kunt streven naar een succesvolle carrière als juridisch secretaresse.

  Wat moet een Management Assistant kunnen? Skills & Competenties

  Als Management Assistant vervul je een veelzijdige en verantwoordelijke rol binnen een organisatie. Je ondersteunt het Management en zorgt ervoor dat de dagelijkse werkzaamheden soepel verlopen. Maar welke vaardigheden zijn essentieel om succesvol te zijn als Management Assistant? In dit artikel ontdek je alles wat je moet weten!
  TOP