2ASSISTU Update

Jullie denken waarschijnlijk, team van 6? Wie zijn die nieuwe teamleden dan? We stellen jullie dan ook graag voor aan onze nieuwe collega’s: Suze en Nora. Suze gaat zich richten op de HR/Recruitment en L&D rollen. En Nora gaat de zwaardere Assistant posities oppakken. Beide dus echt een aanwinst voor het team. De komst van onze nieuwe team members gaat ervoor zorgen dat we snel kunnen blijven schakelen, de kwaliteit hoog blijft en we daarnaast ook het persoonlijke contact kunnen blijven waarborgen.

Verder gaan we binnenkort met een heel spannend nieuw project starten, namelijk de 2ASSISTU Academy. Een Academy waarin we Assistants de mogelijkheid geven zich nog beter en verder te ontwikkelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een opleiding tot Notarieel Secretaresse maar ook een cursus waardoor je een echte Tech-savvy Assistant kan worden.

Allemaal leuke nieuwe dingen dus die eraan zitten te komen. Heb wij nu je interesse gewekt in één van de bovenstaande cursussen, wil je gewoon weer even met een van ons bijkletsen of heb je een Personal Assistant nodig? Neem dan contact op via info@2assistu.nl!

Bekijk ook de vacature voor Executive Assistant.

Do we need ?

Waar kunnen wij je mee helpen?

  Gerelateerde berichten

  Paralegal Betekenis – Wat is een Paralegal?

  De term Paralegal heeft zijn oorsprong in de juridische wereld en verwijst naar een professionele ondersteuner binnen de juridische sector. Een Paralegal is een getrainde en ervaren individu die juridische taken en verantwoordelijkheden uitvoert, vaak onder toezicht van een advocaat. De rol van een Paralegal omvat diverse taken die variëren van het opstellen van juridische documenten tot het verrichten van diepgaand onderzoek naar juridische vraagstukken

  HET GOUDEN DUO

  Elke maand zetten wij een 'Gouden Duo' in de schijnwerpers. We beginnen met Berthe (Founder 2ASSISTU) en haar PA, Ellis. We vroegen hen waarom ze zo'n goed duo zijn, hoe je erachter komt dat je een PA nodig hebt, en of ze nog tips hebben.
  TOP